Logo Rond Communicatie

Expertise

Bundeling van professionals is - een onderdeel van - de missie van Rond Communicatie. Door professionals in te zetten voor datgene waar ze goed in zijn, krijg je het beste resultaat. Uit ervaring weet ik dat bij reclamebureaus vaak gewerkt wordt met een vast team van mensen. Dat maakt een proces minder flexibel en duurder. Bij elke opdracht kijk ik met welke professionals ik kan samenwerken om het beste resultaat te behalen. De strategie is altijd leidend en het doel staat duidelijk voor ogen. Het vormt één geheel. Samenwerken in optima forma rondom één organisator:
Rond Communicatie.

REFERENTIES

"Al ruim 2 jaar maakt Antonia Advocaten en Mediators gebruik van het marketingcommunicatie abonnement van Rond Communicatie. Resultaat is een veel duidelijker structuur in ons marketingbeleid en, ook niet onbelangrijk, nieuwe en verrassende ideeën om naar buiten te treden. En dat allemaal via één aanspreekpunt!"

Patrick Bökkerink - Antonia Advocaten en Mediators

"Ik heb een paar projecten met Rond Communicatie gedaan en ik ben daar bijzonder enthousiast over. Leuk contact, goede ideeën, altijd bereid om mee te denken en in de uitvoering wordt secuur werk geleverd."

Robert Priem - NiCW

"Koppel in Kinderopvang en Welzijn werkt al een aantal jaren op een prettige manier samen met Gertrude. Zij heeft Koppel goed geholpen met haar communicatie, waaronder foldermateriaal en uitingen bij onze kindercentra. Gertrude is een prettig persoon, deskundig, heeft goede ideeën, denkt mee, is geduldig en heeft voor alles een oplossing."

Marian Kemper - Directeur Koppel

"Wij werken al meerdere jaren met Gertrude. De laatst keer heeft ze naar volle tevredenheid een marketeer tijdens een zwangerschapsverlof vervangen. Gertrude is accuraat, denkt mee en werkt planmatig. Ze heeft weinig uitleg nodig en gaat zelfstandig aan de slag met een klus. Daarbij is ze een prettige persoon om mee samen te werken; spontaan, duidelijk en eerlijk."

Monique Krol - Vakmedianet

PORTFOLIO