Logo Rond Communicatie

Rond Evenementen

Een goed evenement is onderdeel van je marketingstrategie. Het vertelt het organisatieverhaal, ademt de kernwaarden en heeft een doel en dus een resultaat. Een evenement georganiseerd door Rond Communicatie en Evenementen maakt de cirkel rond.

Rond Evenementen organiseert, de naam zegt het al, evenementen: van idee tot de evaluatie. En elke stap daartussen. Klantevenementen, relatiedagen, congressen, maar ook teambuildingssessies met educatieve elementen of juist een sportieve break.

Elk evenement begint met een goed gesprek. Samen bespreken we alle ins en outs. Van het waarom en voor wie tot het hoe. Dat wordt uitgewerkt in een gestructureerde aanpak en uiteindelijk een draaiboek. En uiteraard loopt op de dag zelf alles op rolletjes en is er oog voor de kleinste details. Zo is het een evenement op maat. Precies zoals ik het graag zie.

Kortom, vanuit Rond Evenementen help ik organisaties met plezier, en natuurlijk bakken energie, met het organiseren van rake evenementen. Dat doen we met elkaar, want dat maakt voor mij de cirkel daadwerkelijk rond.